Studenti Kriminologije iz SAD-a posjetili Muzej policije

Slika /vijesti/2022/5 mjesec/studenti_sad.jpg

Studenti su na razmjeni u Hrvatskoj i slušaju nastavu na Odsjeku za kriminologiju Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Muzej policije posjetili su u četvrtak, 19. svibnja studenti Kriminologije i sigurnosnih studija s Indiana State Universityja iz Sjedinjenih Američkih Država i četvero Erasmus+ studenta iz država članica Europske unije. 

Strani studenti su inače na razmjeni u Hrvatskoj i slušaju nastavu na Odsjeku za kriminologiju Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Gosti su prvo saznali više o ustrojstvu Policijske akademije od voditeljice Službe za koordinaciju istraživanja i nove tehnologije Ive Balgač. O visokoškolskom policijskom obrazovanju na Visokoj policijskoj školi govorila je prof. dr. sc. Ksenija Butorac, dok je Martina Cvjetko Ljutić predstavila znanstvene projekte Visoke policijske škole. 
 
Studenti su posjetili i Službu za obuku vodiča i dresuru službenih pasa te Muzej policije i puni dojmova završili svoj posjet Policijskoj akademiji. 


Stranica