NAJAVA: Tradicionalna izložba radova djelatnika MUP-a RH

Slika /slike/boric.jpg

Tijekom izložbe prikazivat će se i film „Papa, Hrvatska te voli!“, u izdanju Hrvatskih šuma, u povodu postavljanja i ukrašavanja bora iz Gorskog kotara u Vatikanu 2002. godine. Za postav ovogodišnje božićne izložbe Hrvatske šume daruju i živi bor koji će biti ukrašen radovima Gordane Štos Hala.

Tradicionalna izložba radova djelatnika MUP-a RH, u pripremi Muzeja policije, bit će otovorena u četvrtak 16. prosinca u 12 sati u prostorijama MUP-a u Savskoj 39.

Na ovogodišnjoj izložbi predstavljamo radove osam zaposlenika Ministarstva unutarnjih poslova: Gordane Paležac, Gordane Štos Hala, Helene Karić, Đure Grčića, Borisa Sadileka, Deana Savića, Berislava Mancea i Ivana Šekelje.

Fotografske radove izlažu Gordana Paležac, Đuro Grčić, Boris Sadilek i Dean Savić. Dok su Gordana i Đuro ovjekovječili  krajobraze,  izgled neba tijekom dana i dugu za kišna vremena, Boris je prikazao začarani isječak flore i faune snimljen mobitelom Nokia N86. Afganistanske krajobraze i ljude prenosi nam na svojim fotografijama Dean. Njegovi su radovi snimljeni dok je bio članom mirovne misije hrvatske policije u toj dalekoj zemlji.

Boje likovnih radova ove godine zastupaju Helena Karić, koja kod nas izlaže prvi put te Berislav Mance i Ivan Šekelja, koji su već izlagali. Svima su zajednički motivi krajobraza i cvijeća. Ove godine prvi put svoje rukotvorine i prigodne suvenire iz ekoloških materijala izlaže i Gordana Štos Hala.

Tijekom izložbe prikazivat će se i film Papa, Hrvatska te voli!, u izdanju Hrvatskih šuma, u povodu postavljanja i ukrašavanja bora iz Gorskog kotara u Vatikanu 2002. godine. Za postav ovogodišnje božićne izložbe Hrvatske šume daruju i živi bor koji će biti ukrašen radovima Gordane Štos Hala.

Nadamo se da će na ovogodišnjoj izložbi svatko od posjetitelja pronaći nešto za sebe i uživati u razgledavanju izložbe koja je za građane otovorena od 16. prosinca 2010. do 14. siječnja 2011. godine, radnim danom od 8 do 16 sati. Ulaz je besplatan. 



Najave