Izložba plakata Muzeja policije u Knjižnici Vladimira Nazora u Zagrebu

  • Slika:
  • Slika:
  • Slika:
  • Slika:

U Knjižnici „Vladimira Nazora“ u zagrebačkom naselju Vrapče postavljena je izložba dijela plakata Muzeja policije koja se može razgledati do 30. lipnja u vremenu od 8 do 20 sati 

U Knjižnici „Vladimira Nazora“ u zagrebačkom naselju Vrapče postavljena je izložba dijela plakata Muzeja policije koja se može razgledati do 30. lipnja u vremenu od 8 do 20 sati.

U zbirci plakata Muzeja policije nalazi se više od 340 plakata, dok ih se na ovoj izložbi u Vrapču može pogledati oko tridesetak. Plakati Muzeja policije podijeljeni su u grupe: Djeca u prometu, Hodočašća, Humanitarne akcije, Izložbe, Nasilje, Ovisnost, Pirotehnika i oružje, Samozaštita, Sigurnost u prometu,  Sportska natjecanja, Strane policije i Važni događaji.

Područje sakupljanja plakata Muzeja policije su sve aktivnosti u kojima sudjeluje policija, a posebno su značajni oni iz preventivnih akcija policije.

Među posljednjim plakatima su i plakati „Postani policajac“ i plakat „Postani pravi heroj naših ulica“, koje se također može vidjeti na ulazu u knjižnicu.Stranica