Djeca iz Američke međunarodne škole Zagreb posjetili Policijsku akademiju "Prvi hrvatski redarstvenik"

  • Slika:
  • Slika:
  • Slika:
  • Slika:

Dvadest i troje vrtićke djece s odgojiteljicama posjetilo Policijsku akademiju

U utorak, 16. svibnja, Policijsku akademiju „Prvi hrvatski redarstvenik“ posjetili su djeca i odgojiteljice iz Američke međunarodne škole Zagreb (American International School of Zagreb).
 
Djelatnici Muzeja policije u opuštenoj su atmosferi predstavili sadržaj Muzeja policije i djecu na zabavan način upoznali s ulogom i zadaćama policijskih službenika. S velikim zanimanjem obišli su izložbene prostore muzeja i postavljali mnoštvo pitanja.
 
S polaznicima Policijske škole „Josip Jović“ na prometnom su poligonu stekli nova znanja o pravilima ponašanja u prometu i kretanju semaforiziranim raskrižjem. Tom prigodom djeci je pružena prilika za razgledavanje policijskih vozila te fotografiranje na službenom policijskom motociklu i u vozilu.
 
Djeca i odgojiteljice posjetili su i Policijsku školu „Josip Jović“, gdje su sudjelovali u daktiloskopskoj radionici, što je među djecom  izazvalo oduševljenje. Djelatnici Centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa predstavili su rad službenog policijskog psa Snoopyja s kojim su se djeca družila na kraju posjeta.
 
Djeca su sa sobom ponijela lijepe uspomene s Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“.
 

Stranica