Foto izložba „Koroni i potresu usprkos“

Fotografije prikazuju poteškoće s kojima su se susretali građani, ali i žurne službe koje su intervenirale neposredno nakon potresa

Još u svibnju prošle godine Muzej policije prikupljao je fotografije nastale na području cijele domovine koje su prikazivale rad policije u situaciji pandemije COVID-a 19 te one koje su prikazivale razornu moć potresa koji je u ožujku pogodio Zagreb i okolicu. Nakon što se nemio događaj s katastrofalnim potresom ponovio u prosincu na području Sisačko-moslavačke županije izložba je nadopunjena s fotografijama nastalim neposredno nakon tog događaja. Autori fotografija prikazali su nam poteškoće s kojima su se susretali građani, ali i žurne službe koje su intervenirale neposredno nakon potresa pa čak i u situacijama spašavanja života i imovine.

Tijekom Noći muzeja, u petak, 29. siječnja 20121. godine izložba će se moći razgledati na TV ekranu unutar izložbenog prostora našeg muzeja. Također, izložba se može pogledati u galeriji ovog teksta i na Facebook stranici Muzeja policije.

Stranica